Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATTI + B6 TUOTTEET -15%

Syksyn kynnyksellä magnesium on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistäen fyysisestä rasituksesta palautumista.

Elokuun ajan kaikki Multivita Magnesiumsitraatti + B6 tuotteet -15%. Tuoteperheestä löytyy sekä nieltäviä että purtavia tabletteja.

MOVEX TUOTTEET -15%

Movex pitää huolen siitä, että meno ei hyydy syksyn tullen, vaan nivelet ja lihakset pysyvät hyvinvoivina syksyn harrastuksissa!

Movex Glukosamiini ja Kollageeni Plus -ravintolisät tukevat nivelten toimintaa, parantavat liikkuvuutta ja sopivat siten aktiiviselle liikkujalle. Vain yksi kapseli päivässä riittää. Movex Kollageeni Plus sisältää 40 mg patentoitua UCIIR -kollageenivalmistetta. Movex Ice kylmä-kuumavoide on tehokas apu lihas- ja nivelkipuihin. Mentoli viilentää, lievittää kipua, vähentää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä. Capsicum-uute puolestaan lämmittää, vilkastuttaa kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Elokuun ajan kaikki Movex tuotteet -15%

ACO PERUSVOITEET -15%

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Minicare -sarja lasten ihonhoitoon.

Elokuun ajan ACO perusvoiteet Miniderm, Miniderm Duo, Canoderm ja Minicare -15% (tarjous ei koske pumppupulloja)

VERMAN KAMPANJA: PIRTEÄ PALUU ARKEEN, OSTA MINISUN JA VOITA!

Suomalaisen Vermanin Minisun vitamiinituotteet on kehitetty erityisesti suomalaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on runsas ja sieltä löytyy sekä koko perheelle että tietyille kohderyhmille sopivia tuotteita.

Elo-syyskuun Verman kampanja: Pirteä paluu arkeen, osta Minisun ja voita! Osta Minisun-tuote ja lataa kuva kuitista kampanjasivustolle (minimiostos 9€). Pääpalkintona kaksi matkalahjakorttia, lahjakortin arvo 1000 €.  Myös muita palkintoja jaossa. Kampanja-aika 1.8-30.9.

Verman kampanja: Kahden kampanjatuotteen ostajalle juomapullo kaupan päälle!

Suomalainen perheyritys Verman tarjoaa kattavan valikoiman terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän. Toiminnan perustana on jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset tuotteet ja korkea laatu.

Kahden Verman-kampanjatuotteen ostaja saa nyt kätevän juomapullon kaupan päälle! Kampanjassa mm. maitohappobakteereja, melatoniinia, D-vitamiineja ja kosteuttavia silmätippoja. Kampanja jatkuu niin kauan kuin juomapulloja riittää.

Meiltä löytyvät kampanjatuotteet ovat: Rela Tabs Mansikka 90 tabl, Rela Tabs Sitruuna 90 tabl, Rela Tipat 8 ml, Rela Tipat + D 8 ml, Lactrase Go 50 tabl, Nogasin Go 50 tabl, Melarest Extra Vahva 1,9 mg Mansikka 60 tabl, Melarest Extra Vahva 1,9 mg Salmiakki-lakritsi 60 tabl, Minisun Junior Mansikka 10 mikrog 100 tabl, Minisun Junior Banaani 10 mikrog 100 tabl, Minisun oliiviöljykapseli 50 mikrog, Iiris silmätipat 20 pipettiä, Iiris silmätipat 10 ml pullo.

ACO SUN KAMPANJA: Kahden Aco Sun aurinkotuotteen ostajalle Aco Face Scrub kaupan päälle!

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman hellävaraisia aurinkosuojatuotteita koko perheen tarpeisiin, sekä lapsille että aikuisille.  ACO SUN tuotteet ovat lähes kaikki hajusteettomia ja kehitetty herkälle iholle.

Ostaessasi kaksi Aco Sun aurinkotuotetta saat nyt kaupan päälle Aco Face Scrub kuorintavoiteen! (tarjous ei koske huulivoidetta ja on voimassa niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää)

MINISUN KAMPANJA: MINISUN MAMA MONIVITAMIININ OSTAJALLE D-VITAMIINITIPAT KAUPAN PÄÄLLE!

Minisun Mama on monivitamiinivalmiste erityisesti raskaana oleville ja imettäville naisille. Minisun Mama sisältää juuri oikeassa suhteessa kaikki raskauden aikana tarvittavat tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Vain yksi helposti nieltävä tabletti päivässä riittää!

Nyt Minisun Mama monivitamiinin ostajalle vauvan oma D-vitamiini kaupan päälle! (tarjous voimassa niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää)

Aqualan L perusvoide kesäpakkaus 9,00€

Suomessa kehitetty ja valmistettu Aqualan L on kevyt, koko kehon tehokosteuttaja. Voide pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Aqualan L on hajusteeton ja sopii herkällekin iholle. Se käy myös voidepesuihin ja meikinpoistoon.

Nyt saatavilla ihastuttava kesäpakkaus tarjoushintaan 9,00€, tule ja hae omasi! Rajoitettu erä.

200 g

9,00 (norm. 11,40€)

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem