Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

Vichy Neovadiol-tuotteet -15 %

Kohdistettua hoitavuutta ikääntyvän ihon tarpeisiin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen.

Vaihdevuosien aikana: Vichy Neovadiol Compensating Complex: auttaa hoitamaan vaihdevuosien ihoon aiheuttamia muutoksia. Joustavuutta, täyteläisyyttä ja hehkua.
Vaihdevuosien jälkeen: Vichy Neovadiol Platinium Rose: joustavuutta, elinvoimaa ja hyvinvoivaa roosan hehkua.

Nyt meillä Vichy Neovadiol-tuotteet -15 % normaalihinnoista.

CARE PLUS 100ml KÄSIGEELI -20%

Tehokkaasti kädet desinfioiva puhdistusgeeli. Poistaa 99,9 % bakteereista 30 sekunnissa, kun geeliä hierotaan käsiin. Ei kuivata käsiä. Sisältää Aloe Veraa.

7,92 (norm. 9,90)

AQUALAN L 200g PERUSVOIDE -15%

9,42 (norm. 11,08)

KAIKKI IDUN Minerals -tuotteet: Ota 3 maksa 2!

Ruotsalainen IDUN Minerals -meikkisarja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Kokonaan korkeasti puhdistetuista mineraaleista koostuvat tuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan rauhoittavat ihoa ja antavat sille samalla luonnollisen aurinkosuojan. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä, ja siksi ne ovat todella riittoisia. Sarja sisältää tuotteita kasvoille, silmille, huulille sekä kynsille. Lisäksi valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä.

Nyt kaikki IDUN Minerals -tuotteet supertarjouksessa: Ota 3 maksa 2 (tarjoamme edullisimman tuotteen veloituksetta)!

Eucerin -tuotteita -20%

Yli 100 vuotta sitten kehitelty Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita, jotka täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti.

Nyt osa Eucerin-tuotteista meillä -20% normaalihinnoista!

Biotiini Strong Hair & Nail Erikoistarjous: 90 tablettia 60 tabletin hinnalla!

Biotiini Strong Hair & Nail on vahva ravintolisä erityisesti hiusten ja kynsien hyvinvointiin: tabletissa on vahva annos biotiinia sekä lisäksi sinkkiä ja L-metioniinia. B-vitamiineihin kuuluvaa biotiinia tarvitaan keratiinin muodostamiseen. Biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki edistää myös kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

21,00€

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem