Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

Sebamed pumppupullot -15%

Mökille! Saunaan! Kaupunkiin! Kylpyhuoneeseen! Koko perheelle! Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Sebamed Olive Face & Body Wash on vastaava, mutta erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste.

Sebamed on erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5,5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle.

19,30 (norm. 22,71)

SUPERTARJOUS: P20-lasten aurinkosuoja -50%

Loistava, aurinkoinen tarjous! Nyt P20 Kids 50+ meiltä puoleen hintaan! Erittäin korkea suojakerroin suojaa aina 10 tuntiin asti. Vedenkestävä jopa 3 tuntia. Sopii myös aurinkoyliherkille. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Ei tunnu tahmealta eikä rasvaiselta. Ja koko perhe voi nauttia auringosta turvallisesti.

15,48 (norm. 30,97)

Alkoholiton NOLLA-käsidesivaahto herkkäihoisille

Herkkäihoisille sopiva tehokas ja alkoholiton käsidesivaahto nyt edulliseen hintaan.

8,90 (norm. 11,50)

Aqualan L perusvoide 200 g

Helli kesäihoasi monikäyttöisellä perusvoiteella. Sopii koko perheelle. Nyt tarjouksessa -15 % normaalihinnasta.

9,24 (norm. 11,08)

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem