Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

Virbac C.E.T. hammastahna ja Virbac hammasharjat koirille ja kissoille -15%

Myös lemmikin hampaista kannattaa pitää hyvää huolta! Virbac C.E.T. entsymaattinen hammastahna on maistuva, kananmakuinen tahna koirien ja kissojen hampaiden pesuun. Hammastahna vahvistaa suun luonnollista puolustusmekanismia, ehkäisee plakin ja edelleen hammaskiven muodostumista sekä vähentää pahanhajuista hengitystä.

Elokuun ajan Virbac C.E.T. hammastahna sekä hammasharjat -15%!

SANA-SOL VITANALLET MONIVITAMIINI COLA -15%

Pirteyttä ja jaksamista arkeen! Nyt tarjouksessa Sana-solin uudet colan makuiset monivitamiininallet. Pehmeät, sokerittomat ja pureskeltavat Vitanallet sopivat aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

120 tablettia

18,02 (norm. 21,20€)

Aco Spotless -ihonhoitotuotteet -20%

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka myös harjoittaa omaa tutkimustyötä. ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja tuotteisiin valitut sekä niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan ja tavoitteena on ollut, että tuotteet ovat mahdollisimman tehokkaita, mutta samalla iholle hellävaraisia.

Nyt elokuun kampanjatarjouksena kaikki ACO Spotless -ihonhoitotuotteet -20%. Spotless -tuotteet sopivat epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ja ne tarjoavat helpon puhdista-kosteuta-hoida -ratkaisun. Spotless-sarja sisältää kaiken tarvittavan epäpuhtaan ihon hoitoon.

MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATIT -15%

Elokuun tarjouksessa Orion Pharman tehokkaasti imeytyvät Magnesiumsitraatti + B6-vitamiini -valmisteet. Tutun 150 mg vahvuisen valmisteen lisäksi tarjouksessa nyt myös uutuustuote, vahvempi 175 mg valmiste. Purutablettien makuina raikas lime-sitruuna, appelsiini ja greippi. Saatavilla myös nieltävät tabletit.

13,43 (norm. 15,80€)

KAIKKI IDUN Minerals -tuotteet: Ota 3 maksa 2!

Ruotsalainen IDUN Minerals -meikkisarja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Kokonaan korkeasti puhdistetuista mineraaleista koostuvat tuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan rauhoittavat ihoa ja antavat sille samalla luonnollisen aurinkosuojan. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä, ja siksi ne ovat todella riittoisia. Sarja sisältää tuotteita kasvoille, silmille, huulille sekä kynsille. Lisäksi valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä.

Nyt kaikki IDUN Minerals -tuotteet supertarjouksessa: Ota 3 maksa 2 (tarjoamme edullisimman tuotteen veloituksetta)!

Eucerin -tuotteet -20%

Yli 100 vuotta sitten kehitelty Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita, jotka täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti.

Nyt kaikki Eucerin-tuotteet -20% normaalihinnoista!

SUPERTARJOUS: P20-lasten aurinkosuoja -50%

Loistava, aurinkoinen tarjous! Nyt P20 Kids 50+ meiltä puoleen hintaan! Erittäin korkea suojakerroin suojaa aina 10 tuntiin asti. Vedenkestävä jopa 3 tuntia. Sopii myös aurinkoyliherkille. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Ei tunnu tahmealta eikä rasvaiselta. Ja koko perhe voi nauttia auringosta turvallisesti.

15,48 (norm. 30,97€)

Alkoholiton NOLLA-käsidesivaahto herkkäihoisille

Herkkäihoisille sopiva tehokas ja alkoholiton käsidesivaahto nyt edulliseen hintaan.

8,90 (norm. 11,50)

Orion Sunpro -aurinkotuotteet -15%

Aurinkoinen kesätarjous! Etenkin lapsille ja herkkäihoisille soveltuvat Sunpro-aurinkosuojatuotteet -15% normaalihinnoista.

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem