Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

EASYDES DESINFEKTIOPYYHKEET JA PINTADESINFEKTIOAINE -15%

Easydes desinfektiopyyhe on tutkitusti mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen desinfektiopyyhe alkoholeja sietäville ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille ja infektioiden torjunnan kannalta kriittisille pinnoille. Pyyhe sisältää Easydes pintadesinfektioainetta ja puhdistaa ja desinfioi pinnat tehokkaasti. Pyyhe on nukkaamaton polyester-viskoosipyyhe.

Easydes pintadesinfektioaine on tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine. Sopii kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille ja useimmille muovimateriaaleille.

Tammikuun ajan Easydes desinfiointituotteet -15%:

  • desinfektiopyyhe 16 kpl 6,72€ (norm. 7,90€)
  • pintadesinfektioaine 500 ml 7,62€ (norm. 8,97€)

CARBALAN JA CARBALAN PLUS PERUSVOITEET 200 G -15%

Carbalan perusvoide sisältää 5 % karbamidia eli ureaa ja runsaasti glyserolia, jotka yhdessä sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Carbalan Plus perusvoide sisältää karbamidin ja glyserolin lisäksi ksylitolia, joka lisää voiteen kosteuttavaa vaikutusta. Carbalan Plus sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. Carbalan ja Carbalan Plus levittyvät helposti ja imeytyvät nopeasti ihoon. Voiteet sopivat normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Ne ovat hajustamattomia ja valmistettu Suomessa.

200 g

11,08 (norm. 13,03 €)

IIRIS KOSTEUTTAVAT SILMÄTIPAT -15%

Iiris silmätippojen uudenlainen, ristisidottu hyaluronaatti, voitelee, kosteuttaa ja korjaa silmän pintaa tehokkaasti. Tuotteet sopivat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa ja taittovirhekirurgian jälkitiloissa. Ulkoiset tekijät, kuten ilmastointi, tuuli ja uiminen kuivattavat silmiä, jolloin silmätipat tasapainottavat silmän kosteustasapainoa.

Tammikuun ajan Iiris kosteuttavat silmätipat -15%:

  • pullo 10 ml 14,14€ (norm. 16,63€)
  • pipetit 20×0,5 ml 12,19€ (norm. 14,34€)

IRON VITAL F RAUTA-VITAMIINIVALMISTE 250 ML -15%

Iron Vital F on nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste. Raudan lisäksi valmiste sisältää b-vitamiineja, yrttiuutteita sekä c-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä. Iron Vital F on kasviperäinen ja sopii vegaaneille. Valmiste on alkoholiton, hiivaton, gluteeniton eikä sisällä maidon ainesosia.

250 ml

12,99 (norm. 15,29 €)

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem