Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

Bevita Eye -tuotteet -15%

Bevita Eye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet. Bevita Eye silmätipat lievittävät kuivien silmien oireita kuten ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Bevita Eye silmätipat ei sumenna näköä ja niitä voi käyttää piilolinssien kanssa.

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Calsorin 500 mg + D ja Puru-Calsorin 500 mg + D -15%

Calsorin-tuotesarjan suosituin valmiste, Calsorin 500 mg + D , on helposti nieltävä kalsiumvalmiste joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.

Puru Calsorin 500 mg + D on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste joka sisältää yhdessä purutabletissa 500mg kalsiumia ja 20µg kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3-vitamiinia. Sopii silloin kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa päivittäinen kalsiumin ja D3-vitamiinin saanti. Miellyttävä suussa hajoava rakenne – ei jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton. Sisältää liivatetta (nauta) sekä soijaöljyä.

100 tablettia

15,40 (norm. 18,12 €)

Sana-sol Vitanallet monivitamiini cola -20%

Pirteyttä ja jaksamista arkeen! Nyt tarjouksessa Sana-solin colan makuinen monivitamiininalle. Pehmeät, sokerittomat ja pureskeltavat Vitanallet sopivat aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

120 kpl

16,95 (norm. 21,20 €)

Eucerin -tuotteita -20%

Yli 100 vuotta sitten kehitelty Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita, jotka täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti.

Nyt osa Eucerin-tuotteista meillä -20% normaalihinnoista!

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem