Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

LA-ROCHE POSAY -AURINKOTUOTTEET -15%

Herkän ihon korkean aurinkosuojan tuotteet sinulle ja läheisillesi. Ihotautilääkäreiden suosittelema.
Nauti auringosta ja vesileikeistä ihosi suojaten. LA-ROCHE POSAY ANTHELIOS-sarjan aurinkosuojatuotteet on suunniteltu aurinkoherkälle iholle. Sarja tarjoaakin vaihtoehtoja erityisen herkkäihoisille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville: auringon UV-säteilylle altistuminen voi aktivoida huuliherpeksen. Ennaltaehkäisyyn suositellaan huulien suojaamista huulivoiteella, jonka aurinkosuojakerroin on erittäin korkea (SPF50+). Sekä aikuisten että lasten on tärkeä suojata ihonsa auringon ultraviolettisäteilyltä. Lapsen iho on erityisen herkkä. Elinikäinen UV-kertymä kertyy nopeasti täyteen jo lapsuuden aikana. ANTHELIOS-tuotteissa on UVB-suojan lisäksi myös korkeat UVA-suojat, jotka ylittävät eurooppalaisten suosituksien vaatimukset. Anthelios-tuotteiden koostumuksissa on huomioitu erilaisten ihotyyppien vaatimukset tuotteille ja tuotteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. ANTHELIOS-sarjan tuotevalikoimassa on lukuisia hajusteettomia vaihtoehtoja.

Nyt kaikki LRP ANTHELIOS -aurinkotuotteet -15 %!

Calsorin D 500mg+20 mikrog. ja Puru-Calsorin D 500mg+20 mikrog.

Calsorin D 500 mg + 20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500 milligrammaa kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa.

Raikkaan appelsiinin makuinen Puru Calsorin D 500 mg + 20 mikrog. on pureskeltava kalsiumvalmiste, jossa on 500 milligrammaa kalsiumia ja 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3-vitamiinia. Miellyttävä suussa hajoava rakenne – ei jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa.

 

100 tablettia

15,00 (norm. 17,08 €)

Aqualan L perusvoide

Perusvoide herkänkin ihon kosteutukseen sekä keholle että kasvoille. Monikäyttöisenä voiteena sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Imeytyy nopeasti. Hajusteeton.

200 g

7,90 (norm. 11,08)

RELA-kampanja: tippojen ostajalle suloinen kori kaupan päälle!

Rela Tipat -valmisteen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmisteen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi.

Rela Tipat + D -valmiste ylläpitää vastustuskykyä ja turvaa lisäksi lasten tarvitseman D3-vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteereita sekä hyvin imeytyvää D3-vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa.

Lysi Omega-3 Vahva kalaöljykapseli

Lysi Omega-3 Vahva kalaöljykapseli sisältää runsaasti sydämen normaalia toimintaa edistäviä, monityydyttymättömiä E-EPA- ja E-DHA-rasvahappoja. Laktooositon ja gluteeniton.

120 kapselia

18,00 (norm. 22,14 €)

ACO Sun -aurinkotuotteet -20%

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka myös harjoittaa omaa tutkimustyötä. ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja tuotteisiin valitut sekä niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan ja tavoitteena on ollut, että tuotteet ovat mahdollisimman tehokkaita, mutta samalla iholle hellävaraisia.

Nyt kaikki ACO Sun -aurinkotuotteet -20%!

 

Orionin Multivita Plus ja Multivita JunioriMIX -kampanja: 250 tablettia 200 tabletin hinnalla!

Multivita Plus on aikuisten tarpeisiin suunniteltu monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Yhdessä tabletissa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Valmiste sisältää mm. näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa sekä lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

Multivita Juniori MIX on monipuolinen ja hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiinitabletti perheen pienimmille. Samassa pakkauksessa on toffeen-, mansikan- ja päärynän makuisia – ja värisiä tabletteja. Pienikokoinen tabletti hajoaa helposti suussa ja on helppo pureskella. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta. Valmistettu Suomessa.

Nyt 250 tablettia 200 tabletin hinnalla!