Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

ACO Anti-Age Lift & Fill -kasvovoiteet -20%

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka myös harjoittaa omaa tutkimustyötä. ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja tuotteisiin valitut sekä niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan ja tavoitteena on ollut, että tuotteet ovat mahdollisimman tehokkaita, mutta samalla iholle hellävaraisia.

ACO Anti Age Lift & Fill -ihonhoitolinjan voiteet on kehitetty kasvoille, joilla on jo näkyvissä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja ihon täyteläisyyden vähenemistä. Tuotelinjaan kuuluvat päivä- ja yövoide normaalille iholle sekä päivä- ja yövoide kuivalle iholle. Lifting Day Cream -päivävoiteet kosteuttavat ja napakoittavat ihoa, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja suojaavat ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä. Filling Night Cream -yövoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa yön aikana.

Marraskuun ajan ACO Anti-Age Lift & Fill -kasvovoiteet -20%!

 

Aqualan Plus perusvoide 200g

Aqualan Plus on pitkäkestoisesti kosteuttava keskirasvainen perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. Aqualan Plus sopii erinomaisesti myös kasvojen ihon kosteutukseen. Hajustamaton. Valmistettu Suomessa.

200 g

9,40 (norm. 11,08 €)

Calsorin 500 mg + D3 ja Puru-Calsorin 500 mg + D3: 130 tabletin kampanjapakkaus 100 tabletin pakkauksen hinnalla!

Calsorin D 500 mg + 20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500 milligrammaa kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa.

Raikkaan appelsiinin makuinen Puru Calsorin D 500 mg + 20 mikrog. on pureskeltava kalsiumvalmiste, jossa on 500 milligrammaa kalsiumia ja 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3-vitamiinia. Miellyttävä suussa hajoava rakenne – ei jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa.

 

Sana-sol Vitanallet monivitamiini- ja hivenainevalmiste: Kaksi yhden hinnalla!

Sana-sol Vitanallet on pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka sisältää mm. yhdeksän elimistölle välttämätöntä vitamiinia: A-, D-, E- ja C-vitamiineja sekä viittä eri B-vitamiinia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton.

Nyt kampanjatarjouksena kaksi Vitanallet-tuotetta yhden hinnalla!

Aptus Biorion 60 tablettia -15%

Aptus Biorion biotiini- ja metioniinivalmiste on tarkoitettu koiran ja kissan ihon, turkin sekä kynsien hyvinvoinnin ylläpitoon. Biotiinin puutteen merkkejä ovat esimerkiksi karvan kuivuus ja elottomuus, pigmentin puute, karvanlähtö, ihon kuivuus ja hilseily sekä hauraat ja lohkeilevat kynnet. Biotiinin tarve lisääntyy kasvukautena sekä tiineyden ja imetyksen aikana. Myös metioniinin puute saattaa aiheuttaa häiriöitä eläimen ihossa ja turkissa.

60 tablettia

15,78 (norm. 18,56 €)