Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

KAIKKI PHYSIOMER-TUOTTEET -15%

Physiomer-tuotteet ovat luonnollinen ratkaisu flunssaan ja nenäongelmiin, esimerkiksi kosteuttamaan nenän limakalvoja tai avaamaan tukkoista nenää. Tuoteperheestä löytyy erilaisia nenähuuhteita ja -suihkeita nenän puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja tukkoisuuden lievittämiseen. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä vauvoille, lapsille että aikuisille.

Lokakuun ajan kaikki Physiomer-tuotteet -15%!

SANA-SOL VITANALLET: KAKSI YHDEN HINNALLA!

Pirteyttä ja jaksamista arkeen! Pehmeät, purtavat Sana-solin monivitamiini- ja hivenainenallet sopivat aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Nyt huipputarjouksena kaksi 60 kpl purkkia yhden hinnalla, yhteensä 13,92€! Rajoitettu erä.

Sebamed kampanja: Sebamed 1000 ml täyttöpussin ostajalle Sebamed Vesimeloni & Minttu suihkugeeli kaupan päälle!

Koko perheen klassikkotuotteet, myös herkälle ja ongelmaiholle sopivat Sebamed pesunesteet sopivat päivittäiseen kasvojen ja vartalon pesuun, myös intiimipesuun. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eli sopivat myös vegaaneille.

Nyt ostaessasi 1000 ml Sebamed pesunestetäyttöpussin saat kaupan päälle vesimeloni-minttu suihkugeelin, joka tuoksuu hedelmäisen raikkaalta ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Myös suihkugeelin pH on tuttu 5.5, joka ylläpitää ihon luonnollista suojaa. Kaupanpäällisiä saatavilla rajoitettu erä.

ERÄ RELA MAITOHAPPOBAKTEERIVALMISTEITA -15%

Uudistuneet Rela-maitohappobakteerit sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa ja 3 miljardia bakteeria päiväannoksessa. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

Nyt meillä -15% tarjouksessa: Rela Mansikka 90 purutablettia, Rela sitruuna 30 tablettia ja Rela tipat + D3

Verman kampanja: Kahden kampanjatuotteen ostajalle juomapullo kaupan päälle!

Suomalainen perheyritys Verman tarjoaa kattavan valikoiman terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän. Toiminnan perustana on jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset tuotteet ja korkea laatu.

Kahden Verman-kampanjatuotteen ostaja saa nyt kätevän juomapullon kaupan päälle! Kampanjassa mm. maitohappobakteereja, melatoniinia, D-vitamiineja ja kosteuttavia silmätippoja. Kampanja jatkuu niin kauan kuin juomapulloja riittää.

Meiltä löytyvät kampanjatuotteet ovat: Rela Tabs Mansikka 90 tabl, Rela Tabs Sitruuna 90 tabl, Rela Tipat 8 ml, Rela Tipat + D 8 ml, Lactrase Go 50 tabl, Nogasin Go 50 tabl, Melarest Extra Vahva 1,9 mg Mansikka 60 tabl, Melarest Extra Vahva 1,9 mg Salmiakki-lakritsi 60 tabl, Minisun Junior Mansikka 10 mikrog 100 tabl, Minisun Junior Banaani 10 mikrog 100 tabl, Minisun oliiviöljykapseli 50 mikrog, Iiris silmätipat 20 pipettiä, Iiris silmätipat 10 ml pullo.

MINISUN KAMPANJA: MINISUN MAMA MONIVITAMIININ OSTAJALLE D-VITAMIINITIPAT KAUPAN PÄÄLLE!

Minisun Mama on monivitamiinivalmiste erityisesti raskaana oleville ja imettäville naisille. Minisun Mama sisältää juuri oikeassa suhteessa kaikki raskauden aikana tarvittavat tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Vain yksi helposti nieltävä tabletti päivässä riittää!

Nyt Minisun Mama monivitamiinin ostajalle vauvan oma D-vitamiini kaupan päälle! Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem