Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

Minisun Vahva Monivitamiini 120 tablettia -15%

Vermanin Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta. Nieltävä tabletti on laktoositon (maidoton), gluteeniton, soijaton, liivatteeton ja hiivaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

120 tablettia

19,63 (norm. 23,09 €)

Devisol kampanjapakkaukset: 230 tablettia 200 tabletin hinnalla!

Orionin DeviSol 20 mikrog. ja DeviSol 50 mikrog. ovat aikuisille tarkoitettuja D-vitamiinivalmisteita d-vitamiinin lisääntyneeseen tarpeeseen. Tabletit ovat pienikokoisia ja ne voi imeskellä, pureskella tai niellä. Makuna on hedelmäinen ja raikas sitrus.

DeviSol Mix 10 mikrog. on lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu D-vitamiinivalmiste, joka sisältää kolmenmakuisia ja -värisiä purtavia tabletteja (makuina mansikka, banaani ja päärynä).

Kaikki DeviSol-valmisteet ovat hammasystävällisiä ja makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Valmisteet ovat laktoosittomia (maidottomia), gluteenittomia, hiivattomia, eivätkä sisällä soijaa tai liivatetta.

Carbalan tai Carbalan Plus 200 g voiteen ostajalle Carbalan Plus 30 g tuubi kaupan päälle!

Orionin Carbalan-perusvoide sisältää 5 % karbamidia sekä runsaasi glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkasti ihoon. Voide on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä ja se sopii normaalille, kuivalle sekä atooppiselle iholle.

Carbalan Plus -perusvoide sisältää 5% karbamidia, runsaasti glyserolia ja lisäksi ksylitolia, joka sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Voide sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. Carbalan Plus on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä ja se sopii hyvin atoopikolle sekä psoriaatikolle.

Carbalan ja Carbalan Plus ovat hajustamattomia ja valmistettu Suomessa.

Yotuel hammastahnan ostajalle matkakokoinen hammastahna kaupan päälle!

Yotuel Classic ja Pharma-tahnat valkaisevat hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta. Niiden valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan yhteisvaikutukseen: papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymiin, joka valkaisee hampaita, ja koivusta saatavan ksylitoliin, joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä.

All-In-One-hammastahojen valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä

Sebamed 1000 ml pumppupullot ja täyttöpussit -15%

Orionin Sebamed Liquid Face & Body Wash on erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle.

Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste sopii kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

 

1000 ml

-15 %