Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

Aptus Multicat -15%

Maistuva kivennäisrehuvalmiste kissalle! Päivittäisen kalkki-, hivenaine-, vitamiini- ja välttämättömien aminohappojen tarpeen tyydyttämiseen. Erityisesti rasitustiloissa, tiineyden ja imetyksen aikana sekä kasvaville pennuille kolmen viikon iästä alkaen. Paljon lihaa ja kalaa sisältävän kotiruoan lisänä.

120 tablettia

12,78 (norm. 15,04€)

Multivita Pore monivitamiini -15%

Hedelmäisen appelsiininmakuinen monivitamiini raikkaana porejuomana on hyvä vaihtoehto nieltävälle monivitamiinitabletille. Multivita Pore vastaa vitamiini – ja hivenainekoostumukseltaan Multivita-monitamiinitablettia. Vähäkalorinen -ja suolainen (1 poretabletti sisältää 7,1 Kcal ja 163 mg natriumia). Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. 

15 poretablettia

6,11 (norm. 7,19€)

SANA-SOL VITANALLET MONIVITAMIINI COLA tai Mansikka-sitruuna -20%

Pirteyttä ja jaksamista arkeen! Nyt tarjouksessa Sana-solin monivitamiininallet, makuina cola ja mansikka-sitruuna. Pehmeät, sokerittomat ja pureskeltavat Vitanallet sopivat aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Aptus Attapectin -15%

Aptus Attapectin rauhoittaa lemmikin vatsan toimintaa. Sen vaikuttavat aineet, attapulgiittisavi ja pektiini, auttavat nopeasti akuuteissa ruoansulatuskanavan oireissa. Attapulgiitti sitoo itseensä bakteerimyrkkyjä ja suolistokäymisen tuotteita ja kuljettaa ne ruoansulatuskanavan läpi. Pektiini, joka on peräisin omenoista ja sitrushedelmistä, on geeliytyvä kuitu, joka muodostaa suojaavan kalvon ärtyneille ruoansulatuskanavan pinnoille. Mikäli kolmen päivän kuuri ei ole auttanut, on otettava yhteyttä eläinlääkäriin. Attapectin voi sitoa itseensä samanaikaisesti annettuja lääkeaineita ja siten estää niiden vaikutuksen. Attapectin annetaan kolmen tunnin kuluttua lääkkeen antamisen jälkeen.

30 tablettia

13,80 (norm. 16,24€)

Aco Spotless -kampanja: Spotless-tuotteen ostajalle Spotless Cover Stick kaupan päälle!

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka myös harjoittaa omaa tutkimustyötä. ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja tuotteisiin valitut sekä niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan ja tavoitteena on ollut, että tuotteet ovat mahdollisimman tehokkaita, mutta samalla iholle hellävaraisia.

ACO Spotless -tuotteet sopivat epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ja ne tarjoavat helpon puhdista-kosteuta-hoida -ratkaisun. Spotless-sarja sisältää kaiken tarvittavan epäpuhtaan ihon hoitoon.

Lokakuun ajan ACO Spotless -tuotteen ostaja saa Spotless Cover Stick -peitepuikon kaupan päälle!

Sebamed Olive Face & Body Wash pesuneste 1000 ml pumppupullo -15%

Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste sopii kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

1000 ml

19,30 (norm. 22,71€)

SUPERTARJOUS! CARE PLUS 100 ML KÄSIGEELI: OSTA 2 MAKSA 1!

Tehokkaasti kädet desinfioiva puhdistusgeeli. Poistaa 99,9 % bakteereista 30 sekunnissa, kun geeliä hierotaan käsiin. Ei kuivata käsiä. Sisältää Aloe Veraa.
Nyt supertarjous: Osta 2 maksa 1 (norm. 9,90€/kpl)!

KAIKKI IDUN Minerals -tuotteet: Ota 3 maksa 2!

Ruotsalainen IDUN Minerals -meikkisarja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Kokonaan korkeasti puhdistetuista mineraaleista koostuvat tuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan rauhoittavat ihoa ja antavat sille samalla luonnollisen aurinkosuojan. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä, ja siksi ne ovat todella riittoisia. Sarja sisältää tuotteita kasvoille, silmille, huulille sekä kynsille. Lisäksi valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä.

Nyt kaikki IDUN Minerals -tuotteet supertarjouksessa: Ota 3 maksa 2 (tarjoamme edullisimman tuotteen veloituksetta)!

Eucerin -tuotteita -20%

Yli 100 vuotta sitten kehitelty Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita, jotka täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti.

Nyt osa Eucerin-tuotteista meillä -20% normaalihinnoista!

Biotiini Strong Hair & Nail Erikoistarjous: 90 tablettia 60 tabletin hinnalla!

Biotiini Strong Hair & Nail on vahva ravintolisä erityisesti hiusten ja kynsien hyvinvointiin: tabletissa on vahva annos biotiinia sekä lisäksi sinkkiä ja L-metioniinia. B-vitamiineihin kuuluvaa biotiinia tarvitaan keratiinin muodostamiseen. Biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki edistää myös kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

90 tablettia

21,00

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem