Apteekkimme tarjoukset

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa ja neuvoo Sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

healthylongeyelashes.com

SYNTTÄRIVIIKON TARJOUKSET (12.-18.4)!

Apteekkimme 5-vuotissyntymäpäivien kunniaksi meillä on koko viikon seuraavat tarjoukset:

  • Möller Tupla 100 kapselia 12,60€ (norm. 17,59€)
  • Kaikki Louis Widmer -tuotteet -15%

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Aptus Multicat -15%

Maistuva kivennäisrehuvalmiste kissalle! Päivittäisen kalkki-, hivenaine-, vitamiini- ja välttämättömien aminohappojen tarpeen tyydyttämiseen. Erityisesti rasitustiloissa, tiineyden ja imetyksen aikana sekä kasvaville pennuille kolmen viikon iästä alkaen. Paljon lihaa ja kalaa sisältävän kotiruoan lisänä.

120 tablettia

13,03 (norm. 15,33€)

Aqualan Duo ja Aqualan Plus 200 g perusvoiteet -15%

Aqualan Duo ja Aqualan Plus ovat tehokkaasti ihoa kosteuttavia perusvoiteita. Duo sisältää runsaasti (20%) glyserolia, on hyvin notkea ja nopea imeytymään. Duo sopii kuivan ihon peruskosteutukseen ja kosteusvoiteeksi koko keholle, koko perheelle. Plus on kevyt, pitkäkestoinen kosteuttaja. Ihanteellinen myös atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijoille. Molemmat voiteet ovat hajustamattomia ja ne on valmistettu Suomessa.

200 g

9,42 (norm. 11,08 €)

SANA-SOL NESTEMÄINEN MONIVITAMIINI: KAKSI YHDEN HINNALLA!

Nyt kaksi Sana-Solin nestemäistä monivitamiinia (500 ml) yhden hinnalla! Hinta on siis vain 13,74€ kahdesta pullosta!

Appelsiinin makuinen liuos sisältää C- ja D- vitamiinia tukemaan vastustuskykyä sekä mm. B6-vitamiinia vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Annostus on 10 millilitraa päivässä. Säilytä avattuna jääkaapissa.

13,74€ / 2 kpl

Louis Widmer 10 ml pikkupurkit -15%

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Nyt kaikki Louis Widmer 10 ml pikkupurkit -15%! Kokeile ja ihastu!

 

10 ml

5,86 (norm. 6,90 €)

https://ukmedsnorx.com/zopiclone
https://ukmedsnorx.com/zolpidem