Blogi

FARMASEUTTEJA RUOHOLAHDEN ÄSSÄAPTEEKKIIN

Toivotko työskenteleväsi Helsingin ytimessä hyvin kulkuyhteyksien varrella? Kenties aloittavasi uudessa työssä ystäväsi kanssa? Haluaisitko osallistua paljon markkinointia tekevän apteekin markkinointitehtäviin?

Haemme farmaseutteja työkavereiksemme Ässäapteekkiin Ruoholahteen.

Farmaseutin perustehtävien lisäksi työnkuvaasi voidaan muokata mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi markkinointia ja/tai sosiaalisen median tilien sisällöntuotantoa. Mikä onkaan se sinua kiinnostava juttu.

Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Huippua, jos sinulla on jo ennestään kokemusta Maxxista ja muista moderneista työkaluista, kuten Woltista ja Remomedin noutoboxista. Näiden järjestelmien osaaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, työkaverit opastavat sinut niiden käyttöön. Sujuvan suomen kielen lisäksi sinun olisi hyvä osata englannin kielen perustaidot. Mikäli hallitset muita kieliä, pääset varmasti aika ajoin hyödyntämään niitäkin.

Ennen kaikkea toivomme saavamme sinusta kivan työkaverin, jonka kanssa voimme palvella mukavia asiakkaitamme. Asiakkaamme ovat pääosin nuoria ja työikäisiä. Joskus heillä on kiire, ja välillä meilläkin on kiireisempi työtahti. Työpäiväämme mahtuu onneksi rauhallisempiakin hetkiä.

Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun. Apteekkimme on avoinna arkisin 8.30-20, lauantaisin 10-15 ja sunnuntaisin 12-17. Juhlapyhinä apteekki on suljettu. Saat tehdä monipuolisesti sekä päivä- että iltavuoroja. Iltavuoroja osuu kohdallesi noin 2 viikossa ja viikonloppuvuoro kerran kolmessa viikossa. Mikäli osa-aikainen työaika olisi sinulle paras, voidaan siitä sopia.

Tiimissämme tulee olemaan useampi farmaseuttinen sekä useampi tekninen työntekijä. Apteekissamme työskentelee vuokratyöntekijöitä. Myös apteekkari osallistuu asiakaspalveluun.

Meidän työterveydestämme pitää huolta Terveystalo. Kiinteistön kuntosali on apteekkilaisten käytössä veloituksetta! Samasta rakennuksesta löytyy myös S-Market sekä Kaisan kahvila.

Nämä työtehtävät täytetään heti, kun apteekin porukkaan löytyy sopivat henkilöt! Aloitusajankohta ja palkka sovitaan erikseen.

 

 

 

 

 

A