Blogi

Koiran elämää

Punkkikausi alkaa ja tarkistathan koirasi turkkia, ettei siinä ole punkkeja. Punkit ilmestyvät nopeasti, kun ilmat lämpenevät.  Punkinpoistoon myynnissä monenlaisia välineitä. Koirallani oli jo punkki hännässä ja trimmasinkin sen lyhyeksi, jotta näkisin paremmin, jos niitä kiinnittyy. Tiedän, että kaikkia koiria ei voi trimmata, mutta tämä on koira, jonka pystyy trimmaamaan kesäturkkiin . On helpompi hoitaa kesällä eikä koiralle tule kuuma.

Koirani on myös innokas hampaiden pesijä. Olen sen pienestä totuttanut. Innokkaampaa hampaiden harjaajaa saa kyllä etsiä  kuin tämä koira on. Virbac-hammastahna on kanan makuista ja maistuu hyvin koirille samoin harjat ovat suunniteltu koirille ja kissoille sopiviksi. Säännöllisellä hampaiden harjauksella vältät hammaskiveä ja hoitoja eläinlääkärillä.

Oletko kokeillut HPM-sarjan koiranruokaa, jossa vähän hiilihydraatteja ja paljon proteiinia. Koirat ovat lihansyöjiä ja moni ruokavalmistaja unohtaa tämän, ja ruuat sisältävät liiallisia määriä viljoja ja tärkkelystä.  Veterinary HPM on lähempänä lihansyöjän luonnollisia tarpeita; siinä on noin 40% vähemmän hiilihydraatteja kuin muissa premium -tason koiranruoissa. Nyt saatavana myös meiltä!

Eläinpäivä ke 28.7

Tule viettämään kanssamme eläinpäivää, koirani on silloin vierailulla apteekissa. Voit kysellä koiran hoidosta tuotteillamme. Kaikki eläinten vapaakaupan tuotteet silloin -15%. Tervetuloa!