Kosmetiikka

Apteekissamme on monipuolinen ja laadukas valikoima kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Autamme mielellämme sinua henkilökohtaisesti valitsemaan oikeat, sinun ihollesi sopivimmat tuotteet. Tule asiantuntijan palveltavaksi!

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO minicare -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

CeraVe

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty CeraVe-ihonhoitosarja sisältää yhdistelmän kolmea ihon luonnollista suojamuuria vahvistavaa tärkeää keramidia sekä ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Tuotteiden MVE-teknologian avulla iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy pehmeänä pidempään. Tuotesarja soveltuu koko perheelle, se on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

Tuotesarjan omille sivuille »

Bottega Verde

Bottega Verde  -luonnonkosmetiikkasarja tulee Toscanan auringon alta. Se on Italian suosituin luonnonkosmetiikkasarja, jolla on yli 6 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Sillä  on 400 myymälää ja 1000 tuotetta. Tuotteet valmistetaan eettisesti, eläinkokeettomasti ja kasvipohjaisia hoitavia raaka- aineita käyttäen. Sarja on vahvasti vegaani.

Tuotesarjan omille sivuille »

E.l.f.

Amerikkalaista, trendikästä värikosmetiikkaa, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan. E.l.f:n (Eyes, lips, face) valikoimiin kuuluu ripsivärejä, meikinpoistoliinoja, kestäviä huulipunia ja ihon korjauspuikkoja.

Tuotesarjan omille sivuille »

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

IDUN Minerals

Ruotsalainen IDUN Minerals -meikkisarja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Kokonaan korkeasti puhdistetuista mineraaleista koostuvat tuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan rauhoittavat ihoa ja antavat sille samalla luonnollisen aurinkosuojan. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä, ja siksi ne ovat todella riittoisia.

Tuotesarjan omille sivuille »

La_roche_posay

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

antiestrogensonline.net
bestabortionpillsonline.com

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

http://anxietytreatmethods.com/ambien
http://anxietytreatmethods.com/valium