Apteekkimme palvelut

Ruoholahden Ässäapteekista saatte palvelua kaikissa terveyteen, lääkehoitoon ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Meillä on nopea reseptintoimitus, asiantunteva palvelu sekä laaja valikoima itsehoitolääkkeitä, paljon tuotteita terveytesi tueksi sekä monipuolinen kattaus laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

Lääkehakupalvelu

Uudella lääkehakupalvelulla löydät ajankohtaiset tiedot lääkkeen saatavuudesta apteekista. Palvelun pystyt lataamaan mobiilisovelluksella puhelimeesi, jolloin tiedossasi on jo etukäteen onko lääkettä saatavilla apteekissamme. Hakupalvelu näyttää lähimmän apteekin  sijainnin ja varastotilanteen.

Muita palveluja

Verenpaineen mittaus (ei korona-pandemian aikana) ,  kirjoitamme myös Schengen todistukset, uusimme reseptit sähköisesti sekä tulostamme jäljennökset ulkomaan matkaa varten

Noutolokerikko

Apteekilla on apteekin ulkopuolella nyt noutolokerikko lääkkeiden ja muiden tuotteiden toimittamiseen asiakkaille. Voit hakea etukäteen apteekkiin maksetut tuotteet , milloin sinulle parhaiten sopii, myös aukioloaikojen ulkopuolella.  Kysy lisää henkilökunnalta. Kovilla pakkasilla noutoboksimme ei ole käytössä.

treatacneforever.net
antianxiety24x7.com

 

 

Schengen todistukset

Kirjoitamme todistukset lääkkeistä Schengen alueelle matkustaessasi. Mukana oltava passi tai henkilökortti, jonka numero merkitään todistukseen.

 

 

Wolt-sovellus

Löydät meidät nyt Woltista! Lataa mobiilisovellus ja tilaa Wolt-sovelluksen kautta tuotteita apteekistamme! Wolt-tuotteita voi noutaa myös noutoboksista.

Meille voit palauttaa lääkejätteet

Käyttämättömät lääkkeet ja rikkinäiset elohopeakuumemittarit ovat ovat ongelmajätettä, jotka eivät kuulu kaatopaikalle tai viemäriin. Luontoon joutuessaan, lääkkeet lisäävät ympäristön kemiallista kuormitusta, ja näin ollen voivat muun muassa vahingoittaa jäteveden käsittelyprosessia. Apteekit ovat sitoutuneet hävittämään lääkkeet ongelmajätteinä, joten voit tuoda apteekkimme hävitettäväksi vanhentuneet tai tarpeettomat lääkkeesi. Toimi seuraavasti:

– Poista potilastietoja sisältävät merkinnät.
– Poista lääkkeet alkuperäispakkauksistaan ja kierrätä pakkausmateriaalit. Lasipurkit kuuluvat lasinkeräykseen ja muovipurkit sekajätteeseen.
– Pakkaa lääkkeet läpinäkyvään, tiiviiseen,  suljettuun muovipussiin.
– Voiteet ja nestemäiset lääkkeet voi palauttaa alkuperäispakkauksessa läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa.

– Pakkaa erilleen muista:

  • jodia sisältävät lääkkeet (mm. Jodix, Betadine, Iodosorb)
  • elohopeakuumemittarit (särkynyt mittari tiiviissä paketissa)
  • ruiskut ja neulat (esim. tyhjään pulloon/purkkiin)

Käytöstä poistetut vitamiinit ja ravintolisät kuuluvat sekajätteen joukkoon.

Voit tulostaa tarkemman ohjeistuksen lääkejätteistä tästä.

http://anxietytreatmethods.com/ativan
http://anxietytreatmethods.com/xanax